Lifestyle-, ruoka, ja tuotekuvaus

Hyvä tuotekuva ja tehokas tuotekuvaus välittää tietoa kohteesta, houkuttelee sen äärelle ja kertoo tarinaa tuotteen ymprärillä. Se kutsuu kokeilemaan ja tutustumaan, tarjoten samalla visuaalisesti kaunista sisältöä. Kiinnitän tuotekuvissani huomiota tuotteen selkeän näkyvyyden ohella tunnelmaan ja tarinaan, jota tuote tai lifestyle välittää.
Olen tehnyt kuvauksia niin isoille kun pienemmillekkin yrityksille. Katso esimerkkejä gallerioista alta!

Avaa galleriat klikkaamalla kuvaa!

.

YRITYKSILLE

Asiakkaiden kanssa työskennellessä on tärkeää, että sisällöissä säilyy visuaalinen yhtenäisyys, ja että yrityksen arvot ja brändi välittyvät kuvista. Lähtökohta tuotekuvauksiin on aina yrityksen omissa tarpeissa ja toiveissa visuaalisen sisällön suhteen, ja kuvat suunnitellaan tätä kunnioittaen. Mukaudun joustavasti erilaisiin visuaalisiin otteisiin, vaihdellen runsaasta ja tummanpuhuvasta aina minimalistiseen ja valoisaan kuvailmeeseen.

Kuvien lisäksi palveluitani ovat myös:

– Reseptiikka
– Cinemagraafit & lyhyet ruokavideot
– Ruokastailaus
– Brändin visuaalisen imagon suunittelu
– Kuvien konseptointi
– Jälkikäsittely
– Tapahtumakuvaus

Valmiit kuvat sopivat niin nettisivuille, sosiaaliseen mediaan kuin printtaukseenkin. Tuotekuvaus onnistuu sekä luonnonvalossa että studiovalaistuksessa toiveiden mukaan, ja käytössäni on laaja rekvisiittavalikoima. Myös lyhyiden mainosvideoiden editointi ja kuvaaminen kuuluu osaamiseeni, samoin kun cinemagraafit. Tuotekuvaus hoituu helposti työhuoneellani Turussa, mutta matkustan mielelläni myös yrityksesi tiloihin kuvaamaan niin tuotteita, kuin tarvittaessa yrityksesi toimintaakin.

Tehdään yhdessä herkullista kuvastoa ja yrityksellesi sopivaa visuaalista ilmettä! Voit ottaa yhteyttä täältä löytyvän lomakkeen kautta, tai laittaa sähköpostia osoitteeseen ottiliaorenius@gmail.com.
Info -sivulta löydät lisää tietoa kuvaajasta.

Asiakkaitani ovat muun muassa:

Tuotekuvaus Mettä Nordic
Tuotekuvaus arla
Valokuvaus Mum's
Tuotekuvaus Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Valokuvaus Puro Essentials