KUVAAJASTA

Yksityiskohdat ovat kuvissani tärkeitä, ja inspiroidun vahvasti symboliikasta ja vanhoista asetelmamaalauksista.  Opiskelen tällä hetkellä kuvataiteilijaksi Turun AMK:n Taideakatemiassa, erikoistuen valokuvataiteeseen.
Kuvasin jo pitkään ennen opintojeni aloitusta, mutta kuvataiteilijan koulutus on tarjonnut minulle laajaa oppia visuaalisen sisällön merkityksistä ja historiasta, sekä opettanut hallitsemaan visuaalista tarinankerrontaa. Keittiössä ja kattausten parissa olen kuitenkin häärinyt jo pienestä tytöstä asti, kauan ennen kuin edes osasin käyttää kameraa. Ruokakuvaus on mahdollistanut näiden kahden intohimon – leipomisen ja valokuvauksen – yhdistämisen, ja voin ilokseni todeta löytäneeni unelma-ammattini.

PALVELUT

Teen ruoka- ja tuotekuvausta, stailausta, reseptiikkaa, sekä dokumentaarista valokuvausta. Olen aina innokas kokeilemaan myös uusia elintarvike- ja keittiötuotteita, joten Instagram -tilini voi tarjota näkyvyyttä ideoillesi tai tuotteillesi omasta keittiöstäni! Hoidan myös kuvien jälkikäsittelyn ja konseptoinnin, ja käytän kuvien toteutukseen laajaa rekvisiittavalikoimaani.

OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko ruokakuvia, reseptiikkaa, kuvia tuotteista tai tapahtumista, vai kenties visuaalista sisällöntuotantoa? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Minut saa kiinni alta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostilla: ottiliaorenius@gmail.com. Voit myös lähettää minulle viestiä Instagramissa @ottiatavola -tililleni!

Kuvaaja